پایان خوش «خانواده خلج» – ویکی سلامت

مریم الهامیان یکی از دو کارگردان مستند «خانواده خلج» که در هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» حضور داشت و جایزه بهترین کارگردانی را از آن خود کرد، در گفت وگو با ویکی سلامت،درباره فعالیت این روزهای خود گفت: چند پژوهش تصویری انجام دادیم اما هیچکدام برای شروع یک اثر جدید نهایی نشد، می توان گفت دچار وسواسی برای انتخاب شده ایم. همچنین اگر سوژه خوبی را برای ساخت پیشنهاد دهند، شاید قبول کنم.
او درباره برنامه اکران مستند «خانواده خلج» بیان کرد: گروه هنروتجربه برای اکران این فیلم مستند اعلام آمادگی کرده اند و خودمان هم در این باره نظرمان مثبت است اما این موضوع هنوز در مرحله گفت وگوهای اولیه است و زمان دقیق اکران مشخص نیست .
این مستندساز درباره تاثیر اکران فیلم مستند در سینما تاکید کرد: مهم ترین مساله هر فیلم یا اثر هنری ارتباط آن با مخاطب است، «خانواده خلج» از یک خانواده تلاشگر می گوید و سینما بهترین فضا برای ارتباط با مخاطب عام مثل خانواده هاست، حتی مخاطب خاص نیز در سینما حضور خواهد یافت. خیلی از افراد در طول برگزاری هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» مایل به دیدن فیلم بودند اما این امکان برای شان پیش نیامد و ما به خیلی ها در شهرستان ها و جاهای مختلف قول اکران سینمایی فیلم را داده ایم. از طرف دیگر هنروتجربه فضای هنری دارد که مساله باارزشی ست و خیلی از مخاطبان خاص در این فضا به تماشای فیلم خواهند نشست.
کارگردان «امید شهر خسته» با اشاره به اینکه پس از اکران سینمایی فیلم به اکران آنلاین آن هم فکر می کند، در این باره گفت: فیزیک، فضا، جادو و پرده سینما دلایلی ست که کارگردن اکران سینمایی را به آنلاین ترجیح می دهد، لذتی که مخاطب از دیدن یک فیلم روی پرده بزرگ، در محیطی جمعی با حس مشترک می برد، خیلی بیشتر از تماشای یک اثر به تنهایی یا حتی با خانواده جلوی مانیتور است. از طرف دیگر ما برای قاب بندی های مان زحمت زیادی کشیده ایم و لذت بصری دیدن آن در قاب بزرگ سینما بیشتر خواهد بود.

پایان خوش «خانواده خلج»

الهامیان در بخش دیگری از صحبت هایش درباره سرنوشت خانواده خلج مطرح کرد: در دادگاه تجدید نظری که بعد از ساخت فیلم برای این خانواده برگزار شد، تمام رای ها به نفع خانواده خلج صادر شد و به موفقیت رسیدند، قدم بعدی این است که بدهی آن ها به بانک بار دیگر محاسبه و پرداخت شود تا پرونده شان بسته شود اما جالب اینجاست که بانک باز هم دارد کوتاهی می کند و رقم بدهی را به آن ها اعلام نمی کند.

پایان خوش «خانواده خلج»

پایان خوش «خانواده خلج»

این مستندساز در پاسخ به این پرسش که امکان اضافه شدن ادامه سرنوشت این خانواده در مستند وجود دارد، توضیح داد: بخش پایانی این پرونده، در دادگاه تجدید نظر را ضبط و به نسخه اکران شده در جشنواره فیلم فجر اضافه کردیم، بیشتر از آن قصد اضافه کردن چیزی به فیلم را نداریم اما به شخصه و برای آرشیو شخصی ام قصد دارم سرنوشت این خانواده را پیگیری کنم و وقتی مرغداری شان را افتتاح کردند، از آن فیلمبرداری خواهم کرد.
او در پایان درباره تاثیر مستند «خانواده خلج» بر سرنوشت و موفقیت پایانی این خانواده در دادگاه تصریح کرد: به قول آقای حاجی قاسمی دیگر کارگردان «خانواده خلج»، وقتی مستند را به قوه قضاییه ارایه کردیم، از مستند به پوست و گوشت و استخوان تبدیل شد. رسانه قدرت و سینما جادویی دارد، آن ها دیده شدند و پرونده شان توسط این مستند از اعداد و ارقام تبدیل به موقعیتی انسانی و پوست و گوشت و استخوان شد.
«خانواده خلج» به کارگردانی مریم الهامیان و مصطفی حاجی قاسمی تولید مرکز گسترش سینمای مستند، تجربی و پویانمایی است. این مستند که از پرمخاطب ترین آثار هفدهمین جشنواره «سینماحقیقت» بود، روایت تلاش مادر یک خانواده برای حل مشکل مالی است. بدهی به بانک و بالا رفتن دیون باعث تعطیلی مرغداری شده، اما مادر می کوشد، همه چیز را به سامان برساند. با ساخت مستند «خانواده خلج» و پیگیری اکرم خلج شخصیت اصلی مستند و دو کارگردان، بلاخره دادگاه به نفع خانواده خلج رای داد و پرونده به پایان خوش رسید.

22057

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "پایان خوش «خانواده خلج» – ویکی سلامت" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "پایان خوش «خانواده خلج» – ویکی سلامت"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه