آلفارومئو جونیور برقی؛ مشخصات و قیمت وارداتی ژوبین خودرو /عکس
به گزارش خبرگزاری ویکی سلامت و براساس گزارش پدال سابقه ی حضور آلفارومئو در ایران مشابه بسیاری دیگر برندهای ایتالیایی چندان پرفروغ نیست. مردم ما تا حدودی با فیات و مازراتی آشنایی دارند اما آلفارومئو بیشتر برای علاقه مندان خودروهای اسپرت شناخته شده است. سه مدل شامل 4C جولیتا و میتو در سال های دهه ی ۹۰ خورشیدی به تعداد اندک وارد ایران شدند.

آلفارومئو یکی از قدیمی ترین خودروسازان درحال کار دنیا است. این برند ایتالیایی سال ۱۹۱۰ شکل گرفت و از ابتدا علاقه مند حضور در مسابقات بود. آلفارومئو امروزه زیرمجموعه ی استلانتیس محسوب می شود و سالانه ۶۰ تا ۷۰ هزار خودرو تولید می کند. محصولات آلفارومئو در هر کلاس بدنه معمولا قیمت بالاتری نسبت به رقبا دارند و از نظر کیفیت رانندگی نزدیک به مرسدس بنز یا بی ام و توصیف می شوند.
آلفارومئو جونیور سال ۲۰۲۴ معرفی شد و خودرویی کاملا جدید محسوب می شود. این مدل در کلاس کراس اور کوچک پلتفرم مشترک با پژو ۲۰۸ و فیات ۶۰۰ دارد. آلفارومئو جونیور فقط در لهستان تولید می شود و خریدار ایرانی می توان از اروپایی بودن این محصول مطمئن باشد. دو مدل تمام برقی و هیبرید برای آلفارومئو جونیور وجود دارد اما ظاهرا نسخه ی برقی وارد ایران خواهد شد.
طراحی ظاهری و نمای بدنه آلفارومئو جونیور
هاچبک -کراس اور آلفارومئو توسط الخاندرو رومانوس (Alejandro Romanos) طراحی شده است. این مهندس اسپانیایی خالق سوپراسپرت آلفارومئو ۳۳ استراداله و کراس اور آلفارومئو توناله نیز محسوب می شود. احتمالا به همین دلیل حس اسپرت و تهاجمی در آلفارومئو جونیور وجود دارد.
در نمای اصلی حالت مثلثی داخل جلوپنجره طبق سنت آلفارومئو دیده می شود. داخل این بخش طرحی از نشان تجاری شرکت سازنده (صلیب و اژدها درحال بلعیدن انسان) شکل گرفته است. طرح چراغ ها شباهت جزئی به فراری پروسانگوئه دارند و چند بخشی طراحی شده اند. حجم دهی بدنه به سبک ایتالیایی پیچیده و عضلانی نیست تا با وجود ابعاد کوچک آلفارومئو جونیور را پرسرعت نشان دهد.
در نمای جانبی ادوات پلاستیکی داخل گلگیر و رکاب توی ذوق می زنند. دستگیره ی درهای عقب مشابه آلفارومئو جولیتا نزدیک شیشه ی عقب نصب شده و از پلاستیک است. مواد سیاه رنگ همچنین برای آینه بغل قاب پنجره ها و چرخ های ۱۹ اینچ نیز استفاده شده اند.
در پشت نیز سپر تمام پلاستکی بدون چراغ های هشداردهنده حس یک خودروی ارزان قیمت را به آلفارومئو جونیور می دهد. حجم دهی بدنه برای درپوش صندوق و محل نصب چراغ ها جالب توجه است اما هماهنگی چندانی با نمای روبرو ایجاد نمی کند. البته آلفارومئو جونیور برای افراد علاقه مند به سبک طراحی خلاقانه و متفاوت از دیگران جالب خواهد بود.
ابعاد کارس اور کامپکت آلفارومئو شامل طول ۴,۱۷۰ و عرض ۱,۷۸۰ و ارتفاع ۱,۵۰۰ و فاصله محوری ۲,۵۵۰ میلی متر می شود. با این شرایط جونیور حتی از تویوتا C-HR نیز کوچک تر است.
طراحی داخلی و کابین آلفارومئو جونیور
جزئیات پیچیده و اغراق شده در سراسر داشبورد آلفارومئو جونیور دیده می شود. این محصول ترکیبی عجیب از کابین یک خودروی اسپرت و فناوری های الکترونیک فراهم می کند که ممکن است برای همه جالب نباشد.
فرمان D شکل با نشان آلفارومئو به تنهایی جذابیت زیادی دارد اما طرح سیلندری برای پنل دیجیتال استفاده شده است که قدیمی به نظر می رسد. هرچند که محصولات آلفارومئو در کلاس نیمه لوکس قیمت گذاری می شوند؛ خبری از داشبورد تمام چرم یا رنگ های متنوع برای صندلی ها نیست. تمام نسخه ها کابین خاکستری تیره دارند و تقریبا تمام کلیدها پلاستیک سیاه هستند.
افراد بلند قد راحتی چندانی روی صندلی های عقب آلفارومئو جونیور ندارند. البته ردیف جلو برای ۲ انسان بالغ مناسب است و صندوق عقب ۴۰۰ لیتری نسبت به ابعاد خودرو قابل قبول به نظر می رسد.
پیشرانه و تجهیزات فنی آلفارومئو جونیور
از نظر قوای محرک سه نسخه آلفارومئو جونیور در بازار اروپا وجود دارد. مدل تمام برقی سطح متوسط محسوب می شود و دارای ۱۵۶ اسب بخار قدرت با ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور است. آلفارومئو جونیور تمام الکتریکی در زمان ۹ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت می رسد و نهایت سرعت ۱۵۰ کیلومتر برساعت دارد. این کراس اور کوچک با گیربکس تک سرعته و باتری ۵۴ کیلووات ساعت توان پیمایش ۴۰۰ کیلومتر با یک شارژ فراهم می کند.
نسخه ی پایه پیشرانه ی هیبرید با ۱۳۶ اسب بخار قدرت و ۲۳۰ نیوتن متر گشتاور دارد. این مدل از موتور سه سیلندر ۱/۲ لیتر همراه توربوشارژر و اینترکولر در کنار محرک برقی و گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته بهره می برد؛ اما از نظر شتاب و سرعت مشابه جونیور تمام برقی است.
گران ترین مدل آلفارومئو جونیور نسخه ی تمام برقی ولوچه (junior veloce) است که البته به دلیل قیمت بالا احتمالا هرگز وارد ایران نخواهد شد. این نمونه تنها جونیور دو دیفرانسیل محسوب می شود و ۲۸۲ اسب بخار قدرت دارد. گشتاور ۳۴۵ نیوتن متر به این کراس اور ۱۵۰۰ کیلوگرمی کمک می کند تا در زمان ۶ ثانیه به سرعت صد کیلومتر برساعت برسد.
قیمت آلفارومئو جونیور در اروپا و پیش بینی برای ایران
نسخه هالی مختلف جونیو ربرقی در ایتالیا ۳۰ تا ۴۰ هزار یورو قیمت دارند. اگر تخفیف گمرکی مخصوص مدل های الکتریکی مشابه سال های قبل اعمال شود و نرخ دلار در محدوده ی ۱۰۰ هزار تومان باقی بماند آلفارومئو جونیور وارداتی حدود ۳/۵ تا ۴ میلیارد تومان برای مشتری ایرانی هزینه خرید خواهد داشت.
در سمت دیگر ماجرا هنوز خودروهای برقی برای بازار ایران جذابیت بالایی ندارند. کمبود ایستگاه های شارژ و بنزین ارزان دلیلی برای خرید مدل های تمام الکتریکی باقی نمی گذارد. همچنین کراس اورهای پهن پیکر چینی با انبوه امکانات و قیمت پایین تر نسبت به آلفارومئو جونیور گزینه های پرفروش بازار ایران هستند.
۲۲۷۲۲۷
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "آلفارومئو جونیور برقی؛ مشخصات و قیمت وارداتی ژوبین خودرو /عکس" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "آلفارومئو جونیور برقی؛ مشخصات و قیمت وارداتی ژوبین خودرو /عکس"، کلیک کنید.