امکانات تبریز و آذربایجان متناسب با ظرفیت های آن رشد نیافته است – خبرگزاری ویکی سلامت | اخبار ایران و جهان

به گزارش خبرنگار ویکی سلامت، یونس فاتح شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: تبریز توسعه یافته اما فکری برای فضای سبز عام و تامین آب شرب آن در سال های گذشته نشده است.

فاتح افزود: ترافیک تبریز نیز که هم اکنون به یکی از معضل ها تبدیل شده باوجود چند برابر شدن خودروها و جمعیت، معابر آن فقط 2 برابر شده است.

وی اضافه کرد: 14 طرح با ماهیت ترافیکی در تبریز در دست اجراست که شهرداری تبریز قول داده تا طرح های تاثیرگذار در رفع ترافیک این شهر را در اواخر بهار یا اوایل تابستان به مرحله بهره برداری برساند.

وی بیان کرد: وجود مطب های پزشکی در مرکز شهر نیز که هیچ کدام دارای کاربری پزشکی نیستند یکی دیگر از عوامل ایجاد ترافیک در این شهر است که تاکنون فکری برای حل این مشکل نشده است.

فاتح گفت: حل مشکل آب شرب تبریز نیز نیازمند تکمیل حلقه آبی در دور تا دور این شهر است.

وی ادامه داد: هم اکنون برخی چاه های آب در شمال تبریز خالی هستند اما در جنوب وضعیت برعکس است که با تکمیل این حلقه مشکل افت فشار و قطعی آب در تبریز برطرف می شود.

فرماندار تبریز با یادآوری برگزاری انتخابات در اسفند 1402 گفت: این انتخابات بدون هیچ مشکل امنیتی در تبریز برگزار شد که بازیگر اصلی آن خود مردم بودند.

فاتح بیان کرد: 80 درصد برگزارکنندگان انتخابات خود مردم هستند و از این نظر، انتخابات در ایران یکی از مردمی ترین انتخابات به شمار می رود.

فرماندار شهرستان تبریز با اشاره به حادثه واژگونی تانکر سوخت در سال گذشته و جان باختن سه نفر در آن در اتوبان کسایی تبریز گفت: جاده ها محل حمل این گونه سوخت ها نبوده و پتروشیمی باید سوخت ها را از طریق لوله انتقال دهد.

فاتح افزود: در همین راستا شورای تامین استان پتروشیمی را ملزم کرد تا سوخت و بنزین را از طریق لوله انتقال دهد.

وی ادامه داد: ندانم کاری در موضوع مدیریت نباید به مردم آسیب جانی بزند و مردم نباید تاوان آن را بدهند.

امکانات تبریز و آذربایجان متناسب با ظرفیت های آن رشد نیافته است

فاتح با اشاره به نشست های شورای آرد و نان در فرمانداری تبریز و برگزاری 59 نشست و خروجی 1397 مصوبه، گفت: سال گذشته در کنار کاهش تخلف های این حوزه شاهد کاهش زمان خرید نان از 51 دقیقه به 11 دقیقه در تبریز بودیم.

وی به مشکلات حوزه نان در تبریز اشاره کرد و گفت: سال قبل برای رفع مشکل تامین نان این شهر در کوتاه مدت 300 نانوایی را دو شیفته کردیم ضمن اینکه مجتمع های نانوایی را نیز توسعه دادیم.

فاتح افزود: تلاش می شود مشکلات شهر را در حوزه اجتماعی که کم هزینه است رفع و از ارجاع آن به حوزه انتظامی و امنیتی که بسیار هزینه بر است جلوگیری کنیم.

فرماندار تبریز یکی از مشکلات این شهرستان را کمبود فضاهای آموزشی عنوان کرد و گفت: تبریز یکی از فقیرترین شهرهای آذربایجان شرقی از نظر فضاهای آموزشی است.

فاتح ادامه داد: در گذشته توجه ویژه ای به این موضوع نشده و همین امر به مشکل فعلی انجامیده است.

وی افزود: در نتیجه همین کم توجهی ها در شهرک اندیشه تبریز بیش از 500 نفر از دانش آموزان به دلیل کمبود فضای آموزشی در این شهرک، مجبور به ترک تحصیل شدند که با ورود خیران مدرسه ساز این مشکل برای سال آینده تحصیلی رفع شده و این دانش آموزان از سال آینده ادامه تحصیل خواهند داد.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "امکانات تبریز و آذربایجان متناسب با ظرفیت های آن رشد نیافته است – خبرگزاری ویکی سلامت | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "امکانات تبریز و آذربایجان متناسب با ظرفیت های آن رشد نیافته است – خبرگزاری ویکی سلامت | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.